Information med anledning av Coronavirus

Vi följer kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, samt regeringens direktiv kring allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Tillsvidare håller vi fortsatt öppet för besök och guidade visningar. Utställningslokalerna är rymliga utan risk för trängsel och alla visningar sker för ett begränsat antal personer. Vill du i förväg försäkra dig om att här inte är för många besökare, hör av dig till vår receptionspersonal på telefon 035-16 23 00.

Vi öppnar för riskgrupper en timme tidigare i juni

Under juni månad fram till midsommar öppnar vi en timme tidigare för dig som är i riskgrupp. Mellan kl 10 och 11 är du välkommen att kika på våra utställningar i rymliga lokaler, tisdag till fredag. Vi släpper bara in ett begränsat antal personer under denna tiden.

2-5 juni kl 10-11
9-12 juni kl 10-11
16-18 juni kl 10-11

Boka gärna plats via bokning@hallandskonstmuseum.se eller 035-16 23 00. Ordinarie entréavgift gäller.

Inställt

Onsdagar på museet med öppen ateljé och möjlighet att besöka vårt bibliotek och Bildstationen är inställt.
Öppen ateljé på lördagar och söndagar är inställt.
Vi lånar inte ut hörlurar till audioguiden, men den fungerar som vanligt i din mobiltelefon.

Kaféet är tillfälligt stängt.

Här kan du ta del av vårt digitala material.